Suport a proveïdors d’empreses de la salut

Quan un bon software o servei no és suficient.

T’han rebutjat com a proveïdor del sector de la salut per desconèixer les normatives que li aplica? A Asfalia t’ajudem a donar el pas qualitatiu que et falta.

Tot i que la responsabilitat del compliment de les bones pràctiques (normatives GxP) recau a l’empresa regulada, els proveïdors com tu poden i han de tenir una participació considerable en aquest procés i per tant conèixer les seves necessitats i requisits et donarà els punts extres que necessita la teva empresa per ser un candidat de pes en el proper projecte que et demanin.

Sistema de qualitat

Les empreses regulades han d’aprofitar els coneixements i la documentació del proveïdor, sempre que siguin adequats, després d’una avaluació formal. Per això, els proveïdors de les empreses de salut que proporcionen serveis i/o sistemes informàtics que disposen d’un sistema de qualitat són altament valorats en els processos de selecció de les empreses regulades.

Aquest sistema de qualitat us permetrà proporcionar als vostres clients procediments, certificats i estàndards, garantir que les activitats es realitzen per personal competent i format, proporcionar proves del compliment dels procediments i permetre i promoure la millora contínua.

Experts en analitzar el grau de maduresa del sistema de qualitat

Els consultors d’Asfalia som experts en analitzar el grau de maduresa del sistema de qualitat de la teva empresa, generar i executar el pla d’acció necessari per resoldre les deficiències detectades i portar-te al nivell de qualitat següent. Estàs preparat per ser un proveïdor de confiança al sector regulat i fer créixer la teva empresa?