Treballa amb nosaltres

Vols treballar en projectes alineats amb els teus veritables interessos i habilitats per a algunes de les principals companyies de ciències de la vida? Si la teva resposta és sí, deixa’m que t’expliqui per què hauries d’escollir Asfalia per iniciar o evolucionar a la teva carrera professional.

Avantatges socials que ofereix Asfalia

Horari flexible

Treball híbrid amb possibilitat de treballar des de casa

Conciliació familiar

Mútua d’assegurances privada (Adeslas)

Subvenció en bitllets de transport

Fes que la teva carrera professional evolucioni a Asfalia

Ja siguis estudiant, enginyer o llicenciat, si tens l’actitud i el compromís per seguir evolucionant al món professional, Asfalia és el teu lloc. Des d’aquí podràs col·laborar amb empreses del sector de les ciències de la vida perquè el món sigui millor i més segur per a tothom.

Experts en validacions de sistemes informàtics

Si t’agraden els sistemes informàtics, si tens curiositat per saber com funcionen, com l’evolució de la tecnologia és capaç d’ajudar a les empreses a assolir els seus objectius, a Asfalia podràs donar curs a les teves aptituds guiat pels nostres experts en la matèria.

Perquè el món avui sigui millor que el d’ahir

Si t’ interessa el sector de les ciències de la vida i l’impacte que tenen al món, si vols col·laborar amb empreses com a laboratoris farmacèutics i clínics, químiques, empreses de productes sanitaris, organitzadores d’estudis clínics, entre d’altres, i t’agrada l’entorn informàtic, Asfalia és el teu lloc.

Entorn de treball col·laboratiu, agradable i professional

Beneficia’t d’una cultura de treball on es prioritzen i prevalen les persones, perquè per a Asfalia, el nostre personal és la clau del nostre èxit.

Creiem que la millor manera de mantenir una plantilla motivada i compromesa és oferir als membres del nostre equip oportunitats de fer un treball de consultoria interessant, desafiant i gratificant, amb totes les facilitats possibles, inclosa l’opció de teletreballar.

A Asfalia realitzem formacions contínues, tant internes com externes, per estar sempre al dia de les noves tecnologies i poder ajudar els nostres clients de la millor manera possible, siguin quines siguin les seves necessitats.

Opinions dels nostres clients