Cicle de vida d’un sistema

Un cicle de vida adequat, aplicat correctament, permet assegurar la qualitat i la idoneïtat per a l’ús previst, així com assolir i mantenir la conformitat amb els requisits reglamentaris.

Gestió de projectes

Estem al teu costat durant tot el camí

A Asfalia sabem que la gestió de projectes, a més de la planificació i el control dels recursos per aconseguir un objectiu específic, ha d’incloure la motivació i l’estímul del personal involucrat. Per això ajudem a fer que l’equip s’involucri durant totes les fases del projecte informàtic, ja que considerem que aquesta és la clau principal perquè el projecte tingui èxit. El nostre objectiu és gestionar el projecte minimitzant l’impacte que comporta a la rutina diària del personal de l’empresa, oferint-vos la màxima llibertat d’implicació. A Asfalia gestionem projectes de validació, tant de noves implementacions com de sistemes informàtics ja existents a l’empresa. Si vols saber-ne més, contacta amb nosaltres.

Inici de projecte

Si estàs pensant en comprar un nou sistema informàtic, has arribat al lloc correcte

A Asfalia estem capacitats per assessorar-te al procés de selecció dels sistemes i proveïdors. Escoltem i analitzem les necessitats de la teva empresa per aportar solucions, com ara:

  • La redacció o l’avaluació dels requeriments dels usuaris (URS).

  • La cerca al mercat de proveïdors que ofereixin el tipus de sistema requerit.

  • Una avaluació qualitativa i quantitativa dels sistemes i proveïdors del mercat.

  • La revisió de la documentació proporcionada pel proveïdor.

  • La redacció d'un informe de conclusions amb els pros i els contres dels sistemes analitzats.

Sabem que prendre aquest tipus de decisions mai és fàcil, comporta un gran compromís i molts recursos. Nosaltres aportem eines perquè la selecció es faci amb més garanties d’èxit. Si teniu alguna de les necessitats aquí descrites, ja es tracti de l’adquisició d’un ERP, un sistema de gestió de magatzems (SGA o WMS), un sistema de gestió d’informació de laboratoris (LIMS), un sistema de gestió documental (SGD o DMS), un SCADA, etc., pots contactar amb nosaltres sense compromís.