Qui Som

La nostra missió és constituir un element essencial per a les empreses del sector regulat a l‘hora d’assegurar el compliment dels seus sistemes informàtics respecte a les normatives aplicables, segons el sector al qual pertanyen.

A Asfalia

La nostra visió és establir-nos com a referent nacional al sector regulat en quant a la validació dels sistemes informàtics gràcies a la qualitat del treball realitzat i a les relacions professionals, de confiança i duradores.

Els nostres valors

Qualitat i seguretat

La nostra empresa pren el seu nom de la paraula grega asfalia, que vol dir seguretat, ja que aquest és el pilar sobre el qual treballem i el principal valor que procurem aportar al client. Cerquem l’excel·lència en cada procés, duent a terme un servei de qualitat impecable.

Integritat i ètica professional

El treball d’Asfalia es porta a terme seguint una sèrie de normes i valors que regeixen el comportament dels nostres treballadors, com ara la responsabilitat, l’honestedat, el respecte, la discreció i la confiança, entre d’altres. Però nosaltres anem més enllà, ja que apliquem els mateixos principis de portes enfora. A Asfalia creiem fermament que les empreses podem i hem de col·laborar a construir un món més just i igualitari mitjançant accions de responsabilitat social.

Compromís

Para Asfalia cada proyecto y cada empresa es única. Desarrollamos un firme compromiso y responsabilidad para ir más allá del simple cumplimiento del objetivo, haciendo partícipe al cliente e implicándonos al máximo en cada detalle.

Treball en equip

Durant cada projecte coordinem i integrem els nostres esforços i sinèrgies amb els del client per crear un únic equip, maximitzant així la seva eficàcia i eficiència.

Flexibilitat

Gràcies a la nostra àmplia experiència i a la nostra metodologia de treball flexible, ens adaptem a les circumstàncies de cada projecte, al sector de cada empresa, a les necessitats i tempos, per aconseguir que el procés, a banda de completar-se amb èxit, es desenvolupi de manera dinàmica i segons les preferències del client.

Els nostres socis

Abel Salom

Enginyer informàtic per l’UPC, va iniciar la seva carrera dins de l'àrea de la validació de sistemes informàtics a la multinacional farmacèutica AlconCusí, al 1998. L'any 2000, va començar a treballar com a Responsable de Desenvolupament a la seu de Barcelona de l'empresa Seidor, on va treballar fins al 2002, data en què va passar a treballar a una important consultoria del sector regulat, com a CSV Manager de Catalunya. Posteriorment, va fundar Asfalia al 2007 amb l'objectiu de col·laborar i oferir solucions més personalitzades al sector de les ciències de la vida.

Carme Rey

Química orgànica per la UB, ha estat dedicada tota la seva vida laboral (des de 1995) a col·laborar en projectes nacionals i internacionals d'implementació de sistemes informàtics al sector regulat, així com a tasques de validació, control, formació, gestió de qualitat, etc., en diferents empreses, fins a fundar, juntament amb Abel, la Consultoria Asfalia, S.L., empresa en què ostenta el càrrec de Responsable de Qualitat i Formació.

La nostra oficina