¿Per què Asfalia?

Experts en sistemes informàtics del sector de les ciències de la vida

Per què escollir-nos com a la seva consultora de confiança?

Per la nostra vocació de treball orientat a obtenir els millors resultats i perquè considerem amb rigor professional les necessitats, les característiques i les circumstàncies específiques de cadascun dels nostres clients.

Durant més de 20 anys hem realitzat tota mena de projectes relacionats amb el cicle de vida de gran diversitat de sistemes informàtics. Ara posem aquesta experiència i capacitat operativa a la vostra disposició per oferir-vos estratègies concretes i personalitzades i així poder satisfer les vostres necessitats.

Experts en sistemes informàtics del sector de les ciències de la vida

No hi ha un model de projecte ideal, però al llarg de la nostra carrera hem ajudat a un gran nombre d’empreses a iniciar els seus projectes de validacions informàtiques partint des de zero. Moltes vegades, els nostres clients comencen amb una necessitat concreta fruit d’una no conformitat, desviació o implementació d’un sistema i parlant amb els nostres experts s’adonen de que el sistema de qualitat no inclou els sistemes informàtics, o aquests s’inclouen només de forma indirecta i, en conseqüència, els processos i serveis relacionats amb els sistemes són molestos, massa burocràtics i ineficients. És aquí on el nostre personal pot aplicar tota la seva experiència i crear sistemes de qualitat relacionats amb els sistemes informàtics, precisos, eficaços, eficients, àgils i útils, per garantir el compliment de qualsevol normativa aplicable.

Especialistes en el cicle de vida dels sistemes informàtics

Asfalia s’enorgulleix de poder dir que som especialistes al món de les validacions de sistemes informàtics, gràcies a la nostra experiència de més de 20 anys. Gràcies a ella, hem desenvolupat una metodologia pròpia i pragmàtica que ens permet cobrir les diverses necessitats reguladores dels nostres clients de manera eficaç i eficient, aportant valor afegit a cada projecte realitzat.

Tant se val el proveïdor, el tipus de sistema o projecte, o si es tracta d’una implantació, una actualització o una retirada de sistema, en escollir-nos com a proveïdor de confiança de la seva empresa, aconsegueix un company de viatge amb els coneixements i la capacitat per a minimitzar riscos i assegurar l’èxit de cada projecte.

Personal capacitat i altament compromés

I això no ho diem només nosaltres. Comentaris com aquests són alguns dels feedbacks que rebem dels nostres clients:

“Personal qualificat, molt atent, amb una actitud proactiva a la solució dels problemes i bolcat en els problemes de l'empresa a què realitza el servei.”

Cristina Sánchez
Responsable de Validacions
Labiana life sciences.

“Asfalia proporciona molt bon servei, té un equip professional i accessible, que s'adapta a les necessitats de la companyia i aporta un gran valor a tot allò relacionat amb validació de sistemes informàtics.”

Anna Andujar
Cap d’Equip de Qualitat i Formació
Fundación GEICAM

A Asfalia estem compromesos amb els nostres clients i projectes des de la primera reunió del projecte i seguim estant-ho fins i tot quan aquest ha finalitzat. Atès que mai no se sap quan una auditoria examinarà el cicle de vida d’un sistema, a Asfalia sempre estem a disposició dels nostres clients per resoldre qualsevol dubte que puguin tenir abans, durant o després d’inspeccions o auditories.

Compromesos amb la sostenibilitat

A Asfalia treballem amb un alt grau de compromís social: creiem fermament que les empreses podem i hem de construir un món més sostenible, just i igualitari mitjançant accions de responsabilitat social. Per això, des d’Asfalia no només fomentem una sèrie de bones pràctiques socials i mediambientals, sinó que les posem en pràctica destinant part dels nostres beneficis a fer donacions a diferents ONG, tant de proximitat com internacionals.

El Mètode Asfalia

A Asfalia sabem que no hi ha dos projectes iguals. Un mateix sistema informàtic es pot configurar de mil maneres i obtenir així diferents resultats. Tot i això, gràcies a la nostra experiència hem desenvolupat un procés estandarditzat, encara que flexible, per maximitzar l’eficiència i eficàcia de tots els nostres projectes independentment de la seva complexitat.

Comencem: escoltant
Hagis contactat amb nosaltres per una necessitat específica o per una sèrie de dubtes genèrics, el nostre equip d'experts t'escoltarà i posarà a la teva disposició tot el nostre coneixement i experiència per solucionar-la, i qualsevol altra necessitat que detectem durant l’exposició inicial.
Comencem: escoltant
Analitzem el projecte en profunditat i des de totes les direccions
El nostre personal més experimentat analitzarà la vostra necessitat tenint en compte les normatives aplicables, l'estat actual de compliment de l'empresa i del sistema informàtic, el sistema de qualitat intern, les relacions amb tercers, com ara proveïdors, auditors o inspectors, la documentació proporcionada, etc.
Analitzem el projecte en profunditat i des de totes les direccions
Planificació del projecte
Un cop analitzat, el personal d´Asfalia detallarà un pla d´acció per aconseguir els objectius marcats. Els nostres plans són personalitzats, dissenyats i enfocats per ser àgils, eficaços, eficients i flexibles per adaptar-se a possibles canvis, incidències i situacions imprevistes. Com a part de la planificació, a Asfalia seleccionem els consultors apropiats per al projecte en base al seu coneixement i experiència.
Planificació del projecte
Execució i seguiment del plà
Ja es tracti, per exemple, d'analitzar i validar tots els sistemes de la vostra empresa, o de corregir una no-conformitat o validar un nou ERP, els nostres consultors seguiran sempre el pla de treball marcat, ja sigui de forma local o remota. El cap de projecte designat a Asfalia realitza reunions periòdiques amb tot l'equip del client per comunicar-ne l'avenç i l'estat, així com les decisions que es van prenent perquè, si bé el personal d'Asfalia estarà sempre disponible per exposar el treball realitzat, al final qui defensa el projecte davant d'inspeccions i auditories ets tu.
Execució i seguiment del plà