Formació

La formació com a pilar sobre el que s’assenta l’evolució de l’empresa.

Si poguessis fer alguna cosa per augmentar la motivació dels empleats, generar més confiança en la pròpia organització, etc., ¿no ho faries?

Una manera d’aconseguir-ho és mitjançant la formació continuada.

La gestió de la formació del personal és una part molt important per aconseguir el compliment GxP a les empreses. A Asfalia podem ajudar-te a dur a terme aquestes formacions amb els nostres cursos, ja siguin estàndards o personalitzats segons les teves necessitats.

Als nostres cursos intentem involucrar al màxim als assistents mitjançant el diàleg i la participació

Els cursos poden tractar normatives GxP, desenvolupament i manteniment de software en un entorn de qualitat, el procés de validació informàtica basada en directrius GAMP, la integritat de dades al sector regulat, la qualificació d’infraestructures, etc.

En cas que el que necessitis siguin ponents, a Asfalia disposem d’un servei perquè un dels nostres consultors imparteixi formacions personalitzades del sistema de qualitat i polítiques de validacions pròpies del client.

Les nostres formacions

Les nostres formacions inclouen una part teòrica i una altra de pràctica i, en cas de sol·licitar-se, avaluem els assistents per confirmar l’aprofitament real de la formació realitzada. Oferim plans de formació continuats i dissenyats específicament per a les necessitats de la teva empresa, ja sigui a distància, a les teves instal·lacions o a les nostres, i adaptats als diferents perfils dels seus treballadors.

Contacta amb nosaltres sense compromís per conèixer la nostra oferta de formació i poder fer una proposta específica i personalitzada.