Auditoria

Si treballes en el sector de las ciències de la vida, has de validar els teus sistemes informàtics. LTruca’ns i t’ajudarem a aconseguir-ho.

A Asfalia portem a terme auditories relacionades amb els sistemes informàtics tenint en compte les normatives i el sector

Enfoquem el procés com una oportunitat de millora

Segons l’ISO (Organització Internacional de Normalització), l’auditoria és un procés sistemàtic, independent i documentat per obtenir evidències objectives i avaluar-les de manera objectiva per tal de determinar el grau en què es compleixen els criteris d’auditoria i la finalitat dels quals és diagnosticar i identificar quines activitats es desenvolupen segons allò esperat, quines no i aquelles que són susceptibles de millora. Al sector regulat, els seus criteris solen ser el compliment de normatives, tant internes com externes, i són aplicables a sistemes informàtics, al sistema de qualitat, al personal d’un departament o a proveïdors.

Motius per auditar

Els motius per dur-les a terme inclouen: revisions periòdiques de l’estat de validació del sistema, l’adquisició d’un sistema informàtic nou o l’obertura als mercats internacionals que comporten l’obligatorietat del compliment de noves normatives. En tots aquests casos, els informes d’auditoria són una eina molt útil per a l’empresa a l’hora de seleccionar un sistema, un proveïdor o establir un pla de millores o accions correctives.

Si teniu pendent una revisió periòdica, voleu assegurar-vos que un sistema compleix les normatives aplicables al sector regulat, el grau de maduresa d’un proveïdor o has d’executar el pla d’acció d’una auditoria d’un tercer, no dubtis en contactar amb nosaltres i estarem encantats d’ajudar-te.